IMG_2484.JPG

Lempilauseita

Lempilauseita ei ole kirjablogi. Se on blogi hyvästä elämästä (jota ei ole ilman hyvää kirjallisuutta). Se on paikka tärkeille, kauniille ja painaville sanoille, jotka saavat sydämen lyömään nopeammin. Lempilauseiden taustalla on ajatus lukemisesta elämäntapana ja levähdyspaikkana(si). Tervetuloa.

Mikä on Lempilauseita?

Mikä on Lempilauseita?

“En enää koskaan tahdo elämää, jossa ei ehdi lukea ja kirjoittaa”, sanoi ihana ja viisas Reetta Räty Helsingin kirjamessuilla lokakuussa 2017. Nyökyttelimme yleisössä huutomerkkeinä: A m e n!

Kokemus on osoittanut, että onnellisuus korreloi sen kanssa, kuinka paljon ehtii lukea. Juuri silloin, kun kirjoille ei millään tunnu arjessa löytyvän aikaa, sitä pitäisi raivata. Lukeminen on lempeintä mindfulnessia ja kirjallisuus paras taukopaikka kiireen keskellä. Samalla se on jatkuvaa seikkailua, jossa maailma tulee luo ja josta voi löytää itsensä.

Lempilauseita ei ole kirjablogi, vaan blogi hyvästä elämästä (jota ei ole ilman hyvää kirjallisuutta). Lempilauseita on paitsi luettuja kirjoja, myös havaintoja maailmasta kirjallisuuden ympärillä: lempikahviloita, iltanuotioita, kevään ensimmäisiä kirsikankukkia ja käpertymistä viltin alle syysmyrskyn kohinassa. Lempiasioita.

Tervetuloa mukaan.

Anna ja Taina

"Tiesithän, että taivasta on muuallakin kuin Helsingin yllä?"

"Tiesithän, että taivasta on muuallakin kuin Helsingin yllä?"

Lukupaikka: Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha

Lukupaikka: Kaisaniemen kasvitieteellinen puutarha