IMG_2484.JPG

Lempilauseita

Lempilauseita ei ole kirjablogi. Se on blogi hyvästä elämästä (jota ei ole ilman hyvää kirjallisuutta). Se on paikka tärkeille, kauniille ja painaville sanoille, jotka saavat sydämen lyömään nopeammin. Lempilauseiden taustalla on ajatus lukemisesta elämäntapana ja levähdyspaikkana(si). Tervetuloa.

Runoa lue! Poesian Runokirjakauppa Vallilassa hurmaa

Runoa lue! Poesian Runokirjakauppa Vallilassa hurmaa

IMG_3105.jpg

Vailla viikonlopulle runotuskutinaa?

Vaeltelimme kaveriporukalla helmikuussa Vallilassa ja täysin vahingossa törmäsimme tähän Vallilan helmeen, hurmaavaakin hurmaavampaan Runoalue-runokirjakauppaan.

Poesian pyörittämä Runoalue on auki kerran kuussa, seuraavan kerran juuri alkavana viikonloppuna 10.-11. maaliskuuta. Sympaattinen kirjakauppa kokoaa kerran kuussa myös kirjallisia esiintyjiä lavalleen.

Tänä lauantaina 10.3. Runokirjakaupalla esiintyy meidän Lempilauseiden ikilempi: Vilja-Tuulia Huotarinen! Ah! (Toinen meistä on kirjoittanut gradunsakin Huotarisen tyttökuvastosta...) Huotarinen lukee tilaisuudessa kokonaisen runoteoksen; Iloisen lehmän runoja. Sunnuntaina Runokirjakaupalla keskustelevat kirjailija Marissa Mehr ja runoilija Henriikka Tavi Mehrin uudesta esseistisestä matkaoppaasta Budapestistä.

IMG_3107.jpg

Lempilauseita aikoo istua eturivissä ja hurmaantua runoista, keskustelusta, paperin tuoksusta ja kirjojen rapinasta.

Runoalue on maaliskuussa avoinna lauantaina 10.3. klo 12-18 ja sunnuntaina 11.3. klo 12-16. Hauhontie 6-8 5 A. Lisää aukioloajoista allaolevasta kuvasta.

IMG_3120.jpg

Anna

Ihanan nolo päiväkirjaklubi

Ihanan nolo päiväkirjaklubi

"Kuka sanoo mikä on oikea tapa olla ihminen?"

"Kuka sanoo mikä on oikea tapa olla ihminen?"