IMG_2484.JPG

Lempilauseita

Lempilauseita ei ole kirjablogi. Se on blogi hyvästä elämästä (jota ei ole ilman hyvää kirjallisuutta). Se on paikka tärkeille, kauniille ja painaville sanoille, jotka saavat sydämen lyömään nopeammin. Lempilauseiden taustalla on ajatus lukemisesta elämäntapana ja levähdyspaikkana(si). Tervetuloa.

Matkalaukkuun sopivaa kesälomalukemista

Matkalaukkuun sopivaa kesälomalukemista

Me Lempilauseissa lähdemme molemmat alkukesästä pitemmille matkoille. Taina suuntasi heti suvivirren jälkeen koko kesäkuuksi Berliiniin ja Anna suihkii vihkimisen ja Portugalin kautta Lappiin kotikonnuilleen.

Olemme siis kumpikin käyttäneet monta hetkeä matkalaukkuun sopivan kesälomalukulistan hahmottelemiseen. Ah, paras osuus pakkaamisessa!

Tänä vuonna mukaan pääsivät nämä teokset:

Matkakirjat.jpg
IMG_6371.JPG

Ensimmäinen pino on Tainan, toinen Annan. Jotkut kirjoista on metsästetty kirjakaupasta tai ystävän hyllystä hyvin määrätietoisesti, osa taas on päätynyt mukaan sattumanvaraisemmin kirjastosta tai Fidan alesta viime hetkillä.

Reissupinossa tärkeintä on monipuolisuus – koskaan ei etukäteen tiedä, millainen (luku)fiilis määränpäässä vallitsee. Pakkaajan tuskaa lievittää onneksi nykyään Storytel, jonka ansiosta meidänkin pinomme pysyivät aika maltillisina. Reissuilla(kaan) paperikirjoja ei silti voita mikään.

Mitä teoksia te kannatte tänä kesänä mukananne? Onko suosituksia? 

Anna ja Taina

Kesäkuun helmet

Kesäkuun helmet

Kesälista

Kesälista